فعالیت تیم های استارت آپی در حوزه ی منبت

فعالیت تیم های استارت آپی در حوزه ی منبت

خدایاری رییس دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت5 تیم ویژه استارت آپ در حوزه مبل و منبت خبر داد.
وی تصریح کرد:  ظرف ۴۵ روز آینده از اپلیکشین‌های طراحی شده توسط فعالان دانشگاه آزاد اسلامی ملایر رونمایی  خواهد شد تا این اپلیکیشن‌ها در اختیار صنعتگران حوزه صنعت مبل و منبت قرار گیرد. کار اصلی این اپلیکشین این است که خریدار یا مشتری مبل با نصب این نرم‌افزار به راحتی می‌توانند چیدمان منزل خود را بررسی و براساس آن جانمایی مبل را خریداری کند. این اپلیکیشن ایده نوینی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی ملایر انجام شده است.
خدایاری ادامه داد: در سرای نوآوری مبل و منبت فعالان و نمایندگان این صنعت، گروه‌های علمی و اساتید هیات علمی فناوری در رشته‌های مرتبط با این صنعت مستقر و فعالیت می‌کنند.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ملایر با بیان اینکه سراهای نوآوری در حوزه تولید محصول ورود پیداد نمی‌کنند، گفت: ماهیت سرای نوآوری علمی است که با ارتباط گرفتن با صنعت بتوانند بخشی از نیازها و مشکلات صنعت را برطرف و رفع کنند.
وی با تأکید براینکه با انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی بخشی از مشکلات صنعت احصا شده است، افزود: این چالش‌ها بعد از شناسایی در اختیار اساتید و پژوهشگران قرار می‌گیرد تا جاییکه هم ‌اکنون حدود ۶ کار پژوهشی در زمینه مبلمان و منبت کاری در حال انجام است که در اسفند ماه مراحل دفاعیات آنها انجام خواهد شد تا این پژوهش‌ها در دانشگاه کاربردی شود.  خدایاری هدف اصلی ایجاد سراهای نوآوری  را احصای مسائل،  مشکلات و کمک به صنعت مبل و منبت دانست و افزود: در این سراها اقدامات آموزشی و پژوهشی در قالب اقدامات رشد و نوآوری، استارت آپ‌ها انجام می‌شود.
وی ادامه داد: سرای مبل و منبت هم‌اکنون مجوز فعالیت خود را اخذ و حتی ثبت جهانی نیز شده است و در حال حاضر کار بازسازی سرای نوآوری با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دست اقدام است و پیش‌بینی می‌شود که کار بازسازی ساختمان سرای نوآوری تا پایان سال به اتمام برسد. سرای نواوری مبل و منبت مجموعه کاملی برای حضور هسته‌ها و فعالان بخش خصوصی در این سراها است که  بتوانند کارهای علمی و نوآوری خود را جلو می‌برند.   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ملایر  گفت: در این سرا عمدتا شتاب‌دهنده و هسته‌های فناور مستقر هستند هنوز شرکت‌های دانش‌بنیان به این سرا ورود پیدا نکرده‌اند. عمده همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برای فعالان این حوزه ارائه فضا برای انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی است تا از این طریق ارتباط تنگاتنگی را میان صنعت و  گروه علمی دانشگاه ایجاد کند.  
خدایاری تصریح کرد: هم‌اکنون۵ انجمن صنفی با  نمایندگان‌شان با این سرا همکاری می‌کنند از آنجا که سرای نوآوری مبل و منبت ثبت جهانی شده دانشگاه آزاد اسلامی ملایر مسئولیت کمیته علمی ستاد را برعهده دارد تا بتواند از این طریق نیازها را شناسایی و در اختیار هسته‌های فناور قرار دهد. وی تأکید کرد: یکی از مشکلاتی که امروزه صنعت به ویژه سرای نوآوری‌ها با آن مواجه هستند بحث ورود به بازار است بنابراین تمرکز اصلی ما بیشتر در حوزه طراحی سامانه و اپلیکیشن برای فروش محصولات است تا بتوانیم کمک قابل توجهی را برای فروش محصولات داشته باشیم..

تصاویر مرتبط
برگشت به بالا